Palvelut

Helsingin Taksi tarjoaa palvelua, joka vakuuttaa asiakkaat.
Tule osaksi konserniamme, tarjolla on paljon hyviä kyytejä!

MAHTAVA ASIAKASKOKEMUS

TYYLIKÄS

Helsingin Taksilla kuljetat asiakkaita tyylikkäästi ja vakuuttavasti.

LUOTETTAVA

Olet aina luotettava kumppani, kun asiakas on ajon tarpeessa.

HELPPO

Sinulta on helppo tilata taksi monesta eri palvelusta ja se on tehty helpoksi.

taksi helsinki auto kalasatama

Taksinkuljettaja on palveluammatti

Taksiyrittäjänä avaat oven mielenkiintoiseen työhön, jossa yksikään päivä ei ole samanlainen.

Taksikuljettajan ammatissa pääset tutustumaan päivittäin uusiin ihmisiin, tutustumaan erilaisiin paikkoihin ja auttamaan ihmisiä erilaisissa kuljetustarpeissa. Vaatimuksena taksiyrittäjän työhön ovat taksikuljettajan ajolupa, paikallistuntemus, ammattiliikenteen terveysvaatimukset sekä palvelualttius.

Palvelut

Tarjoat tyylikästä ja turvallista taksipalvelua pääkaupunkiseudulla. Palveluihin kuuluvat niin erilaiset edustusajot, tilausajot kuin perinteiset taksikuljetuksetkin.

Helsingin Taksin takseissa kuljetat asiakkaita mukavasti ja korkeatasoisesti. Taksikalustomme on varustettu erilaisin mukavuuksin, jotka tekevät kyydistä miellyttävää.

Edustus- ja tilausajoissa räätälöimme palvelumme aina asiakkaidemme tarpeiden mukaisesti. Haluamme tarjota alueemme parhaimmat taksipalvelut. Ylläpidämme taksikuljetustemme laatua takaamalla kuljettajiemme olevan luvanvaraisia ammattilaisia ja hinnastomme on aina valtakunnallisten taksojen mukainen.

Toteutamme taksiajot niin vakituisina ajoina kuin tilausajoinakin. Teemme 1-8 henkilön kuljetukset yritysasiakkaiden lisäksi myös yksityisille asiakkaille. Kuljetamme sinut messuille, tapahtumiin, lentokentälle, juna-asemalle, minne haluatkin.

mersun logo